JUKI INDUSTRIE NAAIMACHINES

ONDERTRANSPORT

Lichtere materialen

ONDERTRANSPORT

De 1-naalds JUKI naaimachines met ondertransport [DDL] worden ingezet voor het lichtere werk. De typische snelstikker behoort tot deze klasse.

NAALDTRANSPORT

Precisie / licht tot medium

NAALDTRANSPORT

De 1-naalds JUKI naaimachines met naaldtransport [DLN] kunnen reeds het medium zware werk aan met het grote voordeel dat ook de naald de stof transporteert. Een ideaal type voor het polyvalente werk!

TRIPLETRANSPORT

Medium tot zware materialen

TRIPLETRANSPORT

De 1-naalds JUKI naaimachine met triple transport kunnen zowel het medium als het hele zware werk aan. De stof wordt op drie verschillende manier vooruitgestuwd, ideaal voor zeer zware toepassingen.

OVERLOCK

OVERLOCK

Volgens vereisten en zwaarte van het materiaal, biedt JUKI verschillende (c)overlockmachines aan. Van een 4 tot 8 draads, met of zonder safety stitch, voor elk overlockwerk biedt JUKI een gepaste oplossing.

TWEENAALD

TWEENAALD

Ook de tweenaaldmachines ontbreken niet in het gamma van JUKI. Met of zonder uitschakelbare naald, ook in deze serie naaimachines kan JUKI meerdere mogelijkheden aanbieden.

ANDERE

ANDERE

Naast de standaard naaimachines, biedt JUKI een volledig pallet aan van speciale machines zoals: AUTOMATEN, BARTACK, LANGARM, ZIGZAG,... Aarzel niet om ons advies in te winnen wanneer u op zoek bent naar een speciaal type!


Als officieel dealer van Juki® België bieden wij u het volledige gamma van Juki industrie naaimachines aan.

Met onze technici engageren we ons, u een uitstekende dienst naverkoop te verlenen. Ook de meest courante wisselstukken houden we op stock om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.