VETRON® ELEKTRONISCHE NAAIMACHINES

VLAK

TRIPLE TRANSPORT

VLAK

ZUIL

TRIPLE TRANSPORT

ZUIL

CYLINDER

TRIPLE TRANSPORT

CYLINDER

ULTRASOON

NAAIEN

ULTRASOON

Twee synthetische stoffen kunnen ook aan elkaar gelast worden via de ultrasone technologie van VETRON. Met toepassingen in de medische wereld, filterindustrie, technische kledij, sportmateriaal, etc is de ultrasone technologie een mooie opkomst aan het maken!

HOTAIR TAPE

WELDING

HOTAIR TAPE

Om naden te versterken of af te dichten (bvb water) voorziet VETRON deze hotair welding tape machines. De machine is in drie verschillende uitvoeringen te krijgen maar onderscheidt zich vooral door de vernieuwende energiebesparende (tot 90%) technologie!

V_SION

PRODUCTIE OPTIMALISATIE

V_SION

Met V_SION lanceert Vetron een prachtige tool om enerzijds de productie objectief in kaart te brengen (efficiëntie / verlies / stilstand /...) en biedt anderzijds de nodige tools (werkfiches met instellingen per kwaliteit en gewenste resultaat) om de productie de standaardiseren.


Vetron GmbH is een Duitse onderneming gedreven door grotendeels ex-Pfaff-ingenieurs. Ze zijn pioniers in de ontwikkeling van triple transport machines met state of the art "electronic control". Ze verlaten resoluut het pad van de klassieke mechanische naaitechnologie waardoor alle naaiparameters & machinesettings vanaf nu elektronisch kunnen worden ingesteld en opgeslagen. Zo kan de productieverantwoordelijke / R&D de settings bepalen en zelfs blokkeren om ten alle tijde hetzelfde eindresultaat te bekomen!

Schrijf in op onze nieuwsbrief
Volg ons op Linkedin

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.