TOEBEHOREN

SCHAREN

SCHAREN

Elke schaar wordt geproduceerd met de hoogste kwaliteitseisen in het bekende Solingen Duitsland. Klik hier om de volledige catalogus aan te vragen of hieronder voor onze meest courant gevraagde scharen.

DOORHAALHAKEN

(RIETMESSEN)

DOORHAALHAKEN
Met zowel een standaardassortiment als een assortiment op maat proberen we aan de meest uiteenlopende eisen te voldoen. Ontdek hier ons gamma doorhaalhaken & rietmessen!

 

BOBIJNHOUDERS

BOBIJNHOUDERS

ZELFK.- & INSLAG

SCHAREN

ZELFK.- & INSLAG

Barbier-Ebelmann is een begrip binnen de weefindustrie voor zijn toewijding in de productie en het herslijpen van alle types scharen, messen & lemetten.

TEMPELS

BRÖLL

TEMPELS

Met de beste grondstoffen als basis, laat het ingenieus constructiesysteem van Bröll toe binnen de kortste levertijd een tempel (breedtehouder) te assembleren die voldoet aan uw specifieke eisen.

PARAFFINE

RESEDA BINDER

PARAFFINE

Paraffineringen & stangen worden bij Reseda Binder in elke afmeting met grote nauwkeurigheid en respect voor het milieu vervaardigd. Ontdek hier de NATURAFIN paraffine van Reseda Binder.

HEV. & LAMELLEN

HEV. & LAMELLEN
Onze Europese topproducent van lamellen en vlakstaalhevels voor alle types weefmachines garandeert 100% compatibiliteit met alle doorhaalmachines. 

 

ONTVLEK.PISTOOL

KREBS

ONTVLEK.PISTOOL

KREBS TEX25: voor het snel en efficiënt verwijderen van machineolie - of stiftvlekken op geweven of gebreide stoffen, kledingstukken, tapijten en matrassen.  

DALO

FABRIC MARKERS

DALO

De Dalo Fabric Markers geven een heldere, scherpe & sneldrogende permanente markering op synthetische- en mengweefsels. De markering doorstaat alle verf- & bleekprocessen.

HARNASKOORD

HARNASKOORD

SCHUURLINNEN

SCHUURLINNEN

DRAADGELEIDERS

PORSELEIN

Schrijf in op onze nieuwsbrief
Volg ons op Linkedin

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.