FORTUNA® SPLITMACHINES

AB 320

SPLITMACHINE

AB 320

Nauwkeurige bandmes-splitmachine (werkbreedte 320mm) voor het splitsen van leer en vergelijkbare materialen in de schoen- en lederwarenindustrie, alsmede voor de interieuruitrusting in de auto-industrie.

AB 320 G

SPLITMACHINE

AB 320 G
Deze nauwkeurige splitmachine (werkbreedte 320mm) wordt in de rubber-, kunststof-, kabel- en tapijtindustrie hoofdzakelijk in het  laboratorium ingezet.

 

FSP 470 blueline

SPLITMACHINE

FSP 470 blueline

De nieuwe FORTUNA splitmachine FSP 750 Blueline (werkbreedte 470mm) wordt gekenmerkt door geoptimaliseerde en energiezuinige aandrijvingen.

FSP 750 blueline

SPLITMACHINE

FSP 750 blueline

De nieuwe FORTUNA splitmachine FSP 750 Blueline (werkbreedte 750mm) wordt gekenmerkt door geoptimaliseerde en energiezuinige aandrijvingen.

ANDERE

SPLITMACHINES

ANDERE

Andere splitmachines met specifieke toepassingen kan u bekijken door hieronder verder te klikken.


Fortuna is de absolute nr 1 referentie in het kwalitatief schalmen en splitsen van leer, synthetische stoffen, rubber, papier en technisch textiel. Als marktleider stellen ze de normen op dit gebied, met machines die van uitzonderlijke en duurzame kwaliteit zijn.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.